Rukiiset teeleivät

2 teeleipää

2,5 dl luomu ruishiutaleita
2,5 dl vehnäjauhoja
1 rkl leivinjauhetta
½ tl suolaa
1 rkl sokeria
2 rkl ruokaöljyä
2 dl piimää (tai rahkaa)

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Lisää piimä ja ruokaöljy ja sekoita taikina tasaiseksi.

Muotoile kaksi, n. 1 cm paksuista leipää ja paista heti 225 asteessa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 56 grammaa

Niinpaniin
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myllärin luomu ruishiutaleita52g167kcal5.2g33.9g1g6.8g
Vehnäjauho, sunnuntai34g119kcal4.1g24.1g0.7g1g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 5.8g52kcal0g0g5.8g0g
Piimä, rasvaton, d-vitamiinia 1ug 42g13kcal1.2g1.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g731kcal21.4g126.4g15g15.6g
Valittu annoskoko140g366kcal10.7g63.2g7.5g7.8g
Annoskoko puolitettuna70g183kcal5.4g31.6g3.8g3.9g
Arvot/100g100g261kcal7.6g45.2g5.4g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=365760