Paistettu pinaatti sipulilla

Kuumenna öljy kuumaksi, paista hetki valkosipulia ja sipulia.

Lisää pinaatin lehdet, paista hetki jotta neste lähtee.

Mausta suolalla ja valkopippurilla.

Päälle muutama pieni palanen fetajuustoa.

Tulee yksi iso tai kaksi pienempää annosta.

Jos käytät pakastepinaattia, käytä isolehtistä pinaattia.

Sulata se ensin vaikka mikrossa, valuta ja paista sitten.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 224 grammaa

Chiora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Rypsiöljy 6.3g55kcal0g0g6.3g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 6.3g14kcal0.9g0.1g1.1g0g
Valkosipuli 2.5g2.7kcal0.2g0.4g0g0.1g
Pinaatti 106g14kcal1.7g0.4g0.3g1.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g183kcal6g3.6g15.4g3.6g
Valittu annoskoko140g92kcal3g1.8g7.7g1.8g
Annoskoko puolitettuna70g46kcal1.5g0.9g3.9g0.9g
Arvot/100g100g65kcal2.1g1.3g5.5g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=372790