Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 42g12kcal0.5g1.7g0.1g0.9g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.4g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Punajuuri 6.7g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha17g28kcal3.2g0g1.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.6kcal0.1g0.1g0.2g0g
Tomaattipyree, Pirkka6.2g5.1kcal0.2g1.2g0.1g0.1g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g102kcal8.2g7.6g4.2g2.6g
Valittu annoskoko140g51kcal4.1g3.8g2.1g1.3g
Annoskoko puolitettuna70g26kcal2.1g1.9g1.1g0.7g
Arvot/100g100g37kcal2.9g2.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374