Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g105g100kcal8.4g14.8g0.7g8.4g
Sipuli (kuorittu)10g2.8kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 2.3g2.5kcal0.2g0.4g0g0g
Oliiviöljy 10g91kcal0g0g10.3g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g2.9g0.6kcal0g0.2g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka8.8g7.2kcal0.3g1.7g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g408kcal18g35.2g22.2g17.4g
Valittu annoskoko140g204kcal9g17.6g11.1g8.7g
Annoskoko puolitettuna70g102kcal4.5g8.8g5.6g4.4g
Arvot/100g100g146kcal6.4g12.6g7.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678