Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,327g18kcal3g1.2g0.1g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)14g99kcal0g0g11g0g
Vehnäjauho puolikarkea 14g49kcal1.5g10g0.2g0.5g
Leivinjauhe 0.5g1kcal0g0.2g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit22g4.6kcal0.7g0.4g0g0.5g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g22g41kcal4.8g0.4g2.2g0g
Kananmuna kuoreton 18g26kcal2.3g0.1g1.9g0g
Kuohukerma,valio,2dl22g75kcal0.4g0.7g7.7g0g
Oregano, kuivattu 0.2g0.7kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g625kcal25.4g26g46.2g2.2g
Valittu annoskoko140g313kcal12.7g13g23.1g1.1g
Annoskoko puolitettuna70g156kcal6.4g6.5g11.6g0.6g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245