Kolmen juuston makaronilaatikko

7dl Torino tumma proteiinipasta plus
400g naudan 10% jauhelihaa
2 keskikokoista sipulia
n. 5 valkosipulin kynttä
2,5dl Valio Kolmen Juuston ruokakermaa
1/3 pakettia perinteistä Koskenlaskija sulatejuustoa
kananmuna
n. 200g cheddaria raastettuna
(korppujauhoja)

1. Keitä pasta lihaliemessä.

2. Ruskista jauheliha, lisää hienonnettu sipuli ja valkosipuli, kuullota.

Mausta maun mukaan.

3. Kuumenna ruokakerma miedolla lämmöllä ja sulata sekaan murennettu Koskenlaskija sekä 1/4 raastetusta cheddarista.

Viilennä altaassa, joka on täytetty kylmällä vedellä ja lisää kananmuna.

5. Lisää ainekset voideltuun uunivuokaan ja lisää "munamaito".

Ripottele päälle loppu cheddarraaste ja halutessasi muutakin juustoa.

Viimeisenä voi halutessaan laittaa vielä vähän korppujauhoja, se antaa laatikolle rapean kuoren.

Paista 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes näyttää valmiilta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 249 grammaa

Xinur
AineksetMääräEnergiaPHRK
Torino tumma proteiinipasta plus30g100kcal6.8g15.7g1.1g1.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.7g0g
Sipuli 11g3.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g23g28kcal0.8g0.8g2.3g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g8g22kcal1.5g0g1.8g0g
Juusto, cheddar 18g73kcal4.5g0g6.1g0g
Emmental juustoraaste valio4.7g18kcal1.4g0g1.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio extra (Maggi), annos 10g0.9g2.8kcal0.1g0.1g0.2g0g
Kananmuna, omega, 1 kpl5.2g6.7kcal0.7g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana280g638kcal46.2g34.8g34g4g
Valittu annoskoko140g319kcal23.1g17.4g17g2g
Annoskoko puolitettuna70g160kcal11.6g8.7g8.5g1g
Arvot/100g100g228kcal16.5g12.4g12.1g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297263