Nakkikastike

Pilko nakit ja kuullota öljyssä.

Lisää vesi ja lihaliemikuutio.

Jätä osa vedestä lasiin ja sekoita siihen jauhot.

Kaada suurus kiehuvaan kastikkeesen ja hämennä.

Lisää ketsuppi ja suolakurkkukuutiot.

Lisää creme bonjour ja anna kypsyä.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 187 grammaa

Marica2
AineksetMääräEnergiaPHRK
Nakki, kevyt, keskiarvo 28g44kcal3.2g1.4g2.8g0g
Vesi66g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.8g13kcal0.4g2.6g0g0.1g
Creme bonjour cuisine sipulisek. 13%23g31kcal0.7g0.5g3g0g
Suolakurkkuviipaleet, suolamausteliemessä (Felix)14g2.1kcal0.1g0.4g0g0g
Lihaliemikuutio Maggi1g2.9kcal0.1g0.1g0.2g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Ketsuppi, Felix3.8g3.4kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g200kcal9g11.6g13g0.2g
Valittu annoskoko140g100kcal4.5g5.8g6.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna70g50kcal2.3g2.9g3.3g0.1g
Arvot/100g100g71kcal3.2g4.1g4.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=186609