Kana-papusalaatti

Paista kananpalat kypsiksi öljyssä.

Mausta lopuksi broileri mausteella.

Huuhtele ja valuta pavut.

Kypsennä parsakaali höyryssä.

Laita kaikki kamat suoraan lautaselle tai sekoita kulhossa.

Lisää päälle parmesan lastuja

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 450 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananpojan kevyet fileeviipaleet (Karinimen), annos 600g34g33kcal6.9g0g0.5g0g
Lehtisalaatti ruukkusalaatti, lollo rosso 9g1.2kcal0.1g0.1g0g0.1g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 7.8g1kcal0.1g0.1g0g0.1g
Tomaatti 28g6.4kcal0.2g1g0.1g0.4g
Kurkku, tuore16g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Organic mixed beans in water (Biona), annos 240g22g22kcal1.7g3.6g0.1g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 16g5.5kcal0.7g0.3g0g0.4g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g3.1g12kcal1g0g0.9g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g250kcal21.6g10.8g12.6g2.2g
Valittu annoskoko141g125kcal10.8g5.4g6.3g1.1g
Annoskoko puolitettuna70g62kcal5.4g2.7g3.2g0.6g
Arvot/100g100g89kcal7.7g3.8g4.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121787