Kojo sanoi...
Keitä pasta ja huuhdo kylmällä vedellä. Paista broilerisuikaleet ja jäähdytä. Pilko loput ainekset ja sekoita.
lauantai 01.08.2009 klo 22:46
Ainekset | Määrä | Energia | P | H | R | K | |
---|---|---|---|---|---|---|---|
Pasta, kaura (Torino) | 35g | 127kcal | 4.6g | 23.2g | 1.3g | 2.1g | |
Broilerisuikale, keskiarvo | 42g | 51kcal | 9g | 0g | 1.7g | 0g | |
Fetajuusto, Arla, 3%, 200g | 14g | 16kcal | 2.5g | 0.3g | 0.4g | 0g | |
Ruukkusalaatti, annos 80g | 14g | 1.5kcal | 0.2g | 0.1g | 0g | 0.1g | |
Sipuli (kuorittu) | 7g | 1.9kcal | 0.1g | 0.3g | 0g | 0.1g | |
Kirsikkatomaatti, suomalainen | 14g | 2.8kcal | 0.1g | 0.5g | 0g | 0.2g | |
Kurkku, tuore | 14g | 1.4kcal | 0.1g | 0.2g | 0g | 0.1g | |
Annoskoko tuplana | 282g | 402kcal | 33.2g | 49.2g | 6.8g | 5.2g | |
Valittu annoskoko | 141g | 201kcal | 16.6g | 24.6g | 3.4g | 2.6g | |
Annoskoko puolitettuna | 70g | 101kcal | 8.3g | 12.3g | 1.7g | 1.3g | |
Arvot/100g | 100g | 143kcal | 11.8g | 17.5g | 2.4g | 1.8g |