Lohikeitto kaurakermalla

Kuori perunat ja pilko ne pieniksi paloiksi.

Keitä suolavedessä.

Paista lohi uunissa tai pannulla nahkapuoli alaspäin.

Lisää puolikypsien perunoiden sekaan keittojuurekset.

Lisää lohi valmiiseen keittoon paloina.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Minnaeve
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 38g29kcal0.6g6g0.1g0.4g
Ruoka- kasvisrasvasekoite (kaurasta) (Keiju), annos 200g19g22kcal0.1g1g1.9g0g
KEITTOJUURES Apetit pakaste38g10kcal0.3g1.8g0.1g0.9g
Lohifilee 47g92kcal8.8g0g6.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g304kcal19.6g17.6g16.8g2.6g
Valittu annoskoko141g152kcal9.8g8.8g8.4g1.3g
Annoskoko puolitettuna70g76kcal4.9g4.4g4.2g0.7g
Arvot/100g100g108kcal7g6.3g6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=185908