Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, pilko sipuli, tomaatti ja kurkku vadille.

Sekoita ainekset keskenään.

Kaada päälle tonnikala öljyineen, Mozxarella viipaloituna ja kanamuna puolikkaana.

Tarjoa leivän kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaatti, jäävuori tuore16g1.6kcal0.2g0.1g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, 50g17g3.3kcal0.1g0.6g0g0g
Kurkku 13g1.4kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli 12g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Tonnikala paloina öljyssä (Rainbow)24g43kcal5.5g0g1.9g0g
Kananmuna, keitetty 34g49kcal4.3g0.1g3.5g0g
Mozzarella, pala (Xtra), annos 125g26g65kcal4.7g0.4g4.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g334kcal30g4g20.6g1g
Valittu annoskoko141g167kcal15g2g10.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna70g84kcal7.5g1g5.2g0.3g
Arvot/100g100g119kcal10.7g1.4g7.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271804