Broileri-katkarapu-parsakaaligratiini

Ruskista ja mausta broileri.

Sekoita kerma ja tuorejuusto keskenään, mausta, lisää broileri ja parsakaali, siirrä uunivuokaan ja paista 45 min 200 asteessa.

Lisää juustoraaste ja paista vielä 15 min tai kunnes juusto on sulanut sopivasti :)

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Telle
AineksetMääräEnergiaPHRK
Arkijuustoraaste (Valio)14g52kcal4.2g0g3.8g0g
Parsakaali brokkoli 28g10kcal1.3g0.5g0.1g0.7g
Kuohukerma,valio,2dl28g96kcal0.6g0.8g9.8g0g
Tuorejuusto, Creme Bonjour katkarapu28g84kcal1.2g1.1g8.4g0g
Atria broilerin fileesuikale naturell42g46kcal9.7g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g577kcal34g4.8g46g1.4g
Valittu annoskoko141g288kcal17g2.4g23g0.7g
Annoskoko puolitettuna70g144kcal8.5g1.2g11.5g0.4g
Arvot/100g100g205kcal12.1g1.7g16.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=297382