Punajuuri-jauhelihalaatikko

Kuutioi punajuuret pieniksi kuutioiksi.

Kuullota sipuli ja jauheliha pannulla.

Yhdistä aineet, lisää suolaa, pippuri, rosmariinia ja hiukan valkopippuria.

Kaada uunivuokaan ja lisää juustoraastetta päälle.

200 astetta, n. 20-30min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 250 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri vakuumi 450g (El campo), annos 100g84g26kcal0.8g6.1g0.1g0g
Jauheliha (naudan, 17% rasvaa)38g86kcal7.1g0g6.4g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g9g2.5kcal0.1g0.5g0g0.2g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g9g24kcal2.8g0.2g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g278kcal21.6g13.6g15.8g0.4g
Valittu annoskoko141g139kcal10.8g6.8g7.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna70g69kcal5.4g3.4g4g0.1g
Arvot/100g100g99kcal7.7g4.8g5.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=299353