Lasagne hirven jauhelihasta, nopea

Ruskista sipuli ja jauheliha öljy/valkosipulivoissa.

Lisää tomaatti, ranskankerma (voi korvata kevytkermalla), sulatejuusto, soija, mausteet ja suola.

Kokoa: jauheliha ensin, sitten levy ja taas jauheliha (tulee 3-4 kerrosta).

Valkokastiketta ei tarvita jos käytät tuorepastaa.

Tarvitsee uunissa vain 20 minuuttia 225 jos tuorepasta.

Ripottele päälle mozarellaraaste.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 225 grammaa

Mco
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 42g47kcal8.8g0g1.2g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Jauheliha porsaan 12%21g44kcal3.7g0g2.5g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 16g43kcal0.3g0.5g4.4g0g
Tomaattimurska, 1 prk21g5.6kcal0.1g1.1g0g0.3g
Oltermanni sulatejuusto, pehmeästi levittyvä5.2g16kcal0.6g0g1.5g0g
Juusto, mozzarella 5.2g14kcal1g0g1.1g0g
Soijakastike 1.6g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Lasagnelevy, euroshopper21g73kcal2.5g14.8g0.3g0g
Valkosipulivoi, 1 nappi (Atria), annos 15g1.6g10kcal0g0g1.1g0g
Rypsiöljy 1g9kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g529kcal34.4g33.6g26.2g0.8g
Valittu annoskoko141g264kcal17.2g16.8g13.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna70g132kcal8.6g8.4g6.6g0.2g
Arvot/100g100g188kcal12.2g11.9g9.3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=315662