Eevaliin juustoinen kalakeitto

Pese, kuori ja paloittele perunat (n. 5 kpl).

Lämmitä 1,2 l vettä kattilassa kiehuvaksi, lisää perunat ja kalaliemikuutiot.

Anna kiehua n. 10 min, lisää kasvikset, anna kiehua jälleen n.10 min, lisää kalakuutiot ja myös kuutioiksi pienitty Koskenlaskija-juusto.

Kuumenna kiehuvaksi niin että kala kypsyy ja juusto sulaa tasaiseksi.

Mausta 1/4 teelusikallisella valkopippuria ja ripottele keiton pinnalle kuivattua tai tuoretta tilliä.

Nauti hyvän ruiskeivän kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 375 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi75g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Suikalejuurekset, kesäpöytä, Apetit 180g11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.3g
Kalaliemikuutio 1.3g3.8kcal0.1g0.4g0.2g0g
Koskenlaskija sipuli-ruohosipuli (Valio), annos 250g16g44kcal3g0g1.7g0g
Kalakuutiot fileestä, Rainbow 300g19g15kcal3.2g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g154kcal13.4g6.6g4g1g
Valittu annoskoko141g77kcal6.7g3.3g2g0.5g
Annoskoko puolitettuna70g39kcal3.4g1.7g1g0.3g
Arvot/100g100g55kcal4.8g2.3g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=349115