Ellin Jauhoton Pororulla

5 kananmunaa
erottele keltuaiset erilleen.

vatkaa valkuaiset vaahdoksi.

kääntele keltuaiset sekaan ja lisää suola.

levitä seos voidellulle leivinpaperille uunipellille.

paista uunissa 200 asteessa kunnes pohja on kullan keltainen.

valmista täyte sekoittamalla juusto ja creme fraiche, pororouhe ja pilkottu sipuli keskenään ja lisäämällä pari liivatelehteä seokseen tarvittaessa.

levitä täyte jäähtyneen pohjan päälle ja kääri rullalle kääretortun tavoin.

anna asettua hetki, leikkaa viipaleiksi ja nauti!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 125 grammaa

Mmmei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 56g80kcal7g0.2g5.8g0g
Savuporo tuorejuusto (Creme bonjour), annos 8g38g98kcal1.7g1.3g10.1g0g
Kevyt creme fraiche (Ehrmann), annos 50g19g22kcal0.6g0.8g1.9g0g
Poron kylmäsavurouhe (Kylmänen), annos 120g14g26kcal3.7g0.1g1.3g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g14g3.8kcal0.2g0.7g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana281g460kcal26.4g6.2g38.2g0.4g
Valittu annoskoko141g230kcal13.2g3.1g19.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna70g115kcal6.6g1.6g9.6g0.1g
Arvot/100g100g164kcal9.4g2.2g13.6g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464870