Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 34g6.2kcal0.2g0.9g0.1g0.2g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g47g80kcal9.4g0g4.7g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 19g33kcal0.4g0.6g3.2g0g
Emmental juustoraaste valio9g37kcal2.7g0g2.8g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)31g13kcal0.3g2.3g0.2g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g336kcal26g7.6g22g1.2g
Valittu annoskoko141g168kcal13g3.8g11g0.6g
Annoskoko puolitettuna70g84kcal6.5g1.9g5.5g0.3g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.7g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768