Kesäkurpitsa-papuvuoka

Pilko kesäkurpitsat ja paprikat kuutioiksi ja laita ne öljyllä voideltuun vuokaan.

Sekoita joukkoon valutetut ja huuhdotut pavut sekä tomaattimurska.

Lisää halutessasi esim.

Pirkka Provence-yrttimaustetta ja hieman herbamarea.

Ripottele päälle juustoraaste.

Paista 175 asteessa noin tunti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 322 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa44g7.4kcal0.2g1.1g0.3g0.3g
Paprika punainen 11g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paprika keltainen 11g3.3kcal0.1g0.6g0g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g37g13kcal0.6g2.5g0g0.5g
Ruskeat pavut suolaliemessä (Pirkka), annos 420g31g31kcal2.2g4.6g0.4g0g
Juustoraaste, pizzajuustoraaste (Rainbow), annos 175g7.3g30kcal1.8g0.1g2.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl0.7g6.6kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g188kcal10g18.8g7.8g2.4g
Valittu annoskoko141g94kcal5g9.4g3.9g1.2g
Annoskoko puolitettuna70g47kcal2.5g4.7g2g0.6g
Arvot/100g100g67kcal3.6g6.7g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=273193