Gluteenittomat porkkanasämpylät

Kuori porkkanat
Raasta tai mörssää tehosekoittimella, itseä laiskotti.

Lämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Sulata voi.
Sekoita hiiva pariin desiä jauhoja.

heitä perään maidot, rasvat ja porkkanat.

Ja perunakuidut.

Ja pellavarouheet.

Sitte vaan lapa koneeseen eli handu taikinaan ja vaivaamaan.

Loput jauhot hitaasti lisäillen.

Jätä kohoamaan kaksinkertaiseksi.

Vaivaa vielä vähän.

Pyöritä sämbyllsönit ja anna niidenkin kohota vielä hetki.

Voitele munalla.

Paista 225C 15minsaa.

Syö!!!

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Hannuzka79

Hannuzka79 sanoi...

Ei se kohoa kaksinkertaiseksi, ei sitten millän..

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

Hannuzka79 sanoi...

Ä+

keskiviikko 20.02.2013 klo 21:24

AineksetMääräEnergiaPHRK
Gluteeniton karkea jauhoseos (Semper), annos 500g58g181kcal1.5g43.7g0.3g4.4g
Maito, Kevyt35g16kcal1.1g1.7g0.5g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g23g6.5kcal0.1g1.4g0g0.6g
Pellavarouhe, Risetti, 1rkl = 8g2.9g14kcal0.7g1g0.8g0.8g
Perunakuitu jauheena (Semper), annos 100g18g13kcal0.9g2.1g0.1g12.2g
Voi 3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.6g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g508kcal8.6g99.8g8.8g36g
Valittu annoskoko141g254kcal4.3g49.9g4.4g18g
Annoskoko puolitettuna71g127kcal2.2g25g2.2g9g
Arvot/100g100g180kcal3.1g35.4g3.1g12.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340488