Kukkakaaliriisi intialaisittain

Hienonna kukkakaali esim yleiskoneessa.

Pilko sipuli ja kuullota pannulla.

Lisää valkosipuli ja mausteet, anna hautua hetken.

Lisää kukkakaali ja öljyä (voita), jos tarpeen.

Hauduta 10 minuuttia.

Mausta suolalla ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 161 grammaa

Akpatu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 106g26kcal1.9g2.3g0.3g2.4g
Sipuli 25g7.5kcal0.3g1.2g0g0.4g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Oliiviöljy 2.5g22kcal0g0g2.5g0g
Garam Masala (Santamaria), annos 44g2.5g7.7kcal0.2g1.4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g136kcal5.6g11.4g5.8g5.8g
Valittu annoskoko141g68kcal2.8g5.7g2.9g2.9g
Annoskoko puolitettuna71g34kcal1.4g2.9g1.5g1.5g
Arvot/100g100g48kcal2g4g2.1g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=411664