Masters of the peasoup

Huuhdo herneet ja liota niitä yön yli.

Keitä herneitä ~tunti jonka jälkeen pilkottu sipuli sekaaan -> ½-tuntia hiljaista kiehumista ja esikypsennetty jauheliha kattilaan -> ½-tuntia ja rokka on valmis!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 451 grammaa

Thejarkko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 20g59kcal3.5g9.5g0.2g2.1g
Sipuli (kuorittu)2.2g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 98g0kcal0g0g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 22g48kcal3.8g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g215kcal14.6g19.2g7.8g4.2g
Valittu annoskoko141g107kcal7.3g9.6g3.9g2.1g
Annoskoko puolitettuna71g54kcal3.7g4.8g2g1.1g
Arvot/100g100g76kcal5.2g6.8g2.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158470