Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka467g784kcal93.3g0g46.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g233g128kcal7.2g14.9g4.7g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g117g303kcal17.5g0.2g25.7g0g
Tomaattimurska 583g172kcal3.3g30.9g1.2g11.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g2774kcal242.6g92g156.6g22.2g
Valittu annoskoko1400g1387kcal121.3g46g78.3g11.1g
Annoskoko puolitettuna700g694kcal60.7g23g39.2g5.6g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570