Aurasilakat

Silakkafileet uunivuokaan nahkapuoli alaspäin, aurajuustomuruset fileiden päälle.

Ladotaan toinen kerros fileitä, nahkapuoli ylöspäin.

Kerma, sinappi ja mausteet sekoitetaan ja kaadetaan fileiden päälle.

Uuniin noin 200 C puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 175 grammaa

Syyskuu12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 1002g1440kcal160.4g0g89.2g0g
Aurajuustokerma, 10 % (Valio), annos 100g201g221kcal4.6g6.2g20g0g
Tilli, tuore 48g14kcal1.8g0.4g0.4g1g
Aurajuusto120g409kcal24.1g0g34.9g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl26g36kcal1.2g2.4g2.4g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g3.2g5.5kcal0.3g1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g4252kcal384.8g20g293.8g2g
Valittu annoskoko1400g2126kcal192.4g10g146.9g1g
Annoskoko puolitettuna700g1063kcal96.2g5g73.5g0.5g
Arvot/100g100g152kcal13.7g0.7g10.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229022