Suklainen sokerikakku(rasvaton)

1. Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

2. Sekoita vehnäjauho, kaakaojauhe ja leivinjauhe keskenään.

Lisää seos siivilän läpi vaahdon joukkoon.

Sekoita varovasti nostelemalla tasaisesksi taikinaksi.

3. Kaada taikina margariinilla voideltuun ja korppujauhoitettuun kakku-/piirakkavuokaan ja paista uunissa 175 asteessa n. 30min.

Tarjoa esim.

mansikoiden tai jäätelön kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Ridhei
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)842g1061kcal92.6g2.5g75.8g0g
Sokeri 239g968kcal0g238.2g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai182g638kcal21.9g129.5g3.8g5.5g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 56g208kcal10.4g6.2g12.2g17.1g
Leivinjauhe 14g25kcal0.7g5.3g0g0.1g
Margariini 40%, rainbow/pirkka 28g100kcal0.1g0g11.2g0g
Korppujauho 39g144kcal4.1g29.4g0.4g2.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g6285kcal259.6g822.2g206.8g49.6g
Valittu annoskoko1400g3142kcal129.8g411.1g103.4g24.8g
Annoskoko puolitettuna700g1571kcal64.9g205.6g51.7g12.4g
Arvot/100g100g224kcal9.3g29.4g7.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=103256