Jogurttileipä

Lämmitä 1,5 dl vettä kädenlämpöiseksi ja lisää hiiva.

Sekoita joukkoon jogurtti.

Vaivaa joukkoon jauhot ja anna kohota lämpimässä paikassa n. 45 min. Paista 200 asteessa 45 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 800 grammaa

Susanna73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 263g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 44g33kcal5.7g0.5g0.2g3g
Kreikkalainen jogurtti 10% (Lindahl)350g483kcal26.3g18.6g35g0g
Ruisjauho Pirkka700g2135kcal67.9g427g14g105g
Kananmuna kuoreton 44g62kcal5.5g0.1g4.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g5426kcal210.8g892.4g107.4g216g
Valittu annoskoko1400g2713kcal105.4g446.2g53.7g108g
Annoskoko puolitettuna700g1357kcal52.7g223.1g26.9g54g
Arvot/100g100g194kcal7.5g31.9g3.8g7.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109432