Lanttukaalipata

450g valkokaalia
450g lanttua
200g sipulia
suolaa keitinveteen
0,5l vettä

Leikkaa kaali ja sipuli ohueksi suikaleeksi ja raasta lanttu isolla terällä.

Mausta keitinvesi suolalla ja lisää kaikki pataan.

Anna hautua miedolla lämmöllä mahdollisimman kauan (1-2 tuntia).

Lähde: Pirre

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Juutis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Lanttu 394g114kcal3.9g18.1g1.2g7.1g
Kaali, valkokaali394g83kcal4.7g13.4g0.8g8.3g
Sipuli (kuorittu)175g47kcal2.3g8.4g0.4g3g
Vesi438g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g488kcal21.8g79.8g4.8g36.8g
Valittu annoskoko1400g244kcal10.9g39.9g2.4g18.4g
Annoskoko puolitettuna700g122kcal5.5g20g1.2g9.2g
Arvot/100g100g17kcal0.8g2.8g0.2g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=139612