Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali350g74kcal4.2g11.9g0.7g7.4g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)168g392kcal19g0.8g32.8g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 210g342kcal58.8g0g11.6g0g
Lihapullat saarioinen70g168kcal10.5g6.6g10.5g1.4g
Hapankaali 350g99kcal3.7g15.1g0.7g7.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g154g43kcal0.9g9.2g0.3g3.9g
Pekoni, paistettu 70g361kcal11.5g0g35.5g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g28g7.6kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g2971kcal218g89.8g184.4g40.8g
Valittu annoskoko1400g1486kcal109g44.9g92.2g20.4g
Annoskoko puolitettuna700g743kcal54.5g22.5g46.1g10.2g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351