Tanttamarin mutakakku

Sulata voi ja suklaa kulhossa mikrossa tai vesi hauteessa.

Voitele irtopohjainen vuoka.

Anna voi-suklaa seoksen jäähtyä hetken ja vatkaa kananmunat yksitellen joukkoon.

Taikina voi hetkeksi juoksettua, mutta kuohkeutuu uudelleen.

Sekoita joukkoon soijajauho tai mantelijauho.

Halutessa voi laittaa makeutusainetta.

Paista 200 asteessa 10-15 min. Tarjoile kermavaahdon kanssa.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 70 grammaa

Tanttamari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 400g2902kcal4.8g1.6g325.2g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 550g763kcal68.7g1.6g53.9g0g
Taloussuklaa, lidl (Fin carre), annos 200g400g1916kcal28g208g108g0g
Hermesetas-jauhe20g58kcal0.2g11.2g0g8g
Soijajauho, Reformi vähärasvainen30g108kcal15g10.8g0.3g4.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g11492kcal233.4g466.4g974.8g24.4g
Valittu annoskoko1400g5746kcal116.7g233.2g487.4g12.2g
Annoskoko puolitettuna700g2873kcal58.4g116.6g243.7g6.1g
Arvot/100g100g410kcal8.3g16.7g34.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=175038