Punainen kaalikeitto

Suikaloi kasvikset.

Ruskista jauheliha kattilassa reiluiksi muruiksi.

Murenna liemikuutiot jahelihan joukkoon, lisää tomaattipyree.

Mausta yrttimauste-seoksella (2 rkl), chilirouheella (½ tl), valkosipulilla (6 murskattua kynttä), ½ dl etikkaa, sokerilla ( 1 rkl), mustapippuri-rouheella (1 tl). Kuumenna kiehuvaksi ja anna hautua miedolla lämmöllä runsas tunti.

Pää'lle ruukku persiljaa ja tarjotwessa mielellään ranskankermaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 560 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 416g116kcal5g16.9g0.8g8.7g
Porkkana, keskikokoinen 65g54g15kcal0.3g3.2g0.1g1.4g
Punajuuri 67g26kcal0.7g4.6g0.1g1.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha167g277kcal31.6g0g16.7g0g
Lihaliemikuutio Maggi9g26kcal0.8g0.6g2.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka63g51kcal2.1g11.9g0.6g0.6g
Vesi625g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g1020kcal81g74.4g40.8g24.8g
Valittu annoskoko1400g510kcal40.5g37.2g20.4g12.4g
Annoskoko puolitettuna700g255kcal20.3g18.6g10.2g6.2g
Arvot/100g100g36kcal2.9g2.7g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=378374