Kanarisotto

Ruskista kanat, mausta ja laita sivuun.

Kuullota riisi voi-öljyseoksessa, lisää pilkottu sipuli sekä vähitellen kanaliemi.

Lisää valkoviini.

Keitä riisi kypsäksi, lisää kanat ja raastettu parmesan.

Tarkista maku.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 140 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Riisi pitkäjyväinen, puuroutumaton 438g1585kcal35.6g345.6g2.5g7.4g
Broileri, rintafilee, paistettu, nahaton 438g733kcal121.4g0g27.1g0g
Sipuli (kuorittu)150g41kcal2g7.2g0.3g2.6g
Voi, normaalisuolainen (Valio)13g90kcal0.1g0.1g10g0g
Oliiviöljy 13g111kcal0g0g12.5g0g
Valkoviini kuiva 125g86kcal0.4g0.7g0g0g
Parmesan parmigiliano reggiano (Castelli), annos 25g50g196kcal16.5g0g14.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)19g49kcal2.4g2.3g3.4g0.1g
Pakastemaissi (Apetit), annos 100g156g194kcal4.7g40g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g6165kcal366.2g791.8g140.6g20.2g
Valittu annoskoko1400g3082kcal183.1g395.9g70.3g10.1g
Annoskoko puolitettuna700g1541kcal91.6g198g35.2g5.1g
Arvot/100g100g220kcal13.1g28.3g5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464680