Kukkakaali-juustososekeitto

Keitä kukkakaalikukinnot ja purjosuikaleet kasvisliemivedessä kypsäksi.

Soseuta.

Lisää Koskenlaskija ja anna sen sulaa keittoon.

Lisää maun mukaan suolaa ja mustapippuria.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 400 grammaa

Terhitytti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 583g140kcal10.5g12.8g1.7g13.4g
Purjosipuli 76g17kcal1.4g1.8g0.2g1.6g
Vesi, vesijohtovesi 583g0kcal0g0g0g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g146g408kcal27.7g0g32g0g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)13g13kcal1g2.2g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2800g1157kcal81.2g33.6g68g30.6g
Valittu annoskoko1400g579kcal40.6g16.8g34g15.3g
Annoskoko puolitettuna700g289kcal20.3g8.4g17g7.7g
Arvot/100g100g41kcal2.9g1.2g2.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=87901