Jauhelihagulassia

Ruskista jauheliha kattilassa, lisää sipuli&valkosipuli sekä mausteet (suola ja paprikamauste).

Lisää kattilaan vettä 7dl, porkkanat viipaloituna ja perunalohkot.

Anna kiehua n 15min.

Lisää paprika kuutiot ja anna kiehua vielä n. 5 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 389 grammaa

Sipuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, 2 isoa1286g347kcal7.7g68.2g2.6g32.2g
Peruna (vanha, kuorittu)2572g2112kcal46.3g452.7g2.6g25.7g
Paprika, punainen1929g496kcal17.4g88.7g7.7g38.6g
Valkosipuli, tuore, silputtu32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.7g
Sipuli (käsittelemätön)1286g349kcal16.7g61.7g2.6g21.9g
Jauheliha, sika-nauta 2572g5696kcal450.2g0g437.3g0g
Heinz ketsuppi322g328kcal2.9g76.8g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18722kcal1087.4g1506.6g906.6g238.2g
Valittu annoskoko10000g9361kcal543.7g753.3g453.3g119.1g
Annoskoko puolitettuna5000g4681kcal271.9g376.7g226.7g59.6g
Arvot/100g100g94kcal5.4g7.5g4.5g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=6926