Katkarapu-kesäkurpitsapiiras

Sulata piirakkapohja-ainekset ja katkaravut.

Painele piirakkapohja vuokaan ja nosta kylmään lepäämään.

Valmista täyte.

Suikaloi kesäkurpitsa ja kypsennä öljyssä noin 5 minuuttia, kunnes vihannekset pehmenevät.

Sekoita jauhot joukkoon ja keitä minuutin ajan.

Lisää kasariin kuuma maito nauhana ja keitä, kunnes täyte on pehmeää ja sakeaa.

Anna täytteen jäähtyä hieman ja sekoita sitten joukkoon sulatetut ja huuhdellut katkaravut, huoneenlämpöiset, vatkatut kananmunat ja parmesan.

Mausta maun mukaan ja kaada täyte piirakkapohjalle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Paista piirakkaa 225 asteessa n. puoli tuntia tai kunnes täyte on kauniin ruskea.

Anna piirakan levätä paistamisen jälkeen (puolisen tuntia) tai tarjoile kylmänä salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Keralagirl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkapohja-ainekset (Pirkka), annos 225g1285g5988kcal116.9g668.2g308.4g0g
Katkarapu 1142g781kcal164.9g0g12.6g0g
Kesäkurpitsa1713g291kcal6.9g42.8g10.3g12g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g286g157kcal8.9g18.3g5.7g0g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 1142g304kcal37.7g35.4g0g0g
Kananmuna, keitetty 628g896kcal78.5g1.9g64.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 371g1274kcal37.8g259.9g4.5g13g
Rypsiöljy 154g1364kcal0g0g154.2g0g
Mineraalisuola keskiarvo 171g2.2kcal0.5g0g0g0g
Mustapippuri 11g32kcal1.2g4.4g0.4g3g
Valkopippuri 11g32kcal1.2g4.8g0.2g3g
Parmesan formaggio da pasta228g1044kcal91.4g0g75.4g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g2856g7424kcal856.7g57.1g428.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g39180kcal2805.2g2185.6g2128.8g62g
Valittu annoskoko10000g19590kcal1402.6g1092.8g1064.4g31g
Annoskoko puolitettuna5000g9795kcal701.3g546.4g532.2g15.5g
Arvot/100g100g196kcal14g10.9g10.6g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=188196