Paprikat täytteellä

Tarvitse 2 isoa paprikaa, 200g naudan paistijauhelihaa, bertolli tomato&basilika kastiketta, juustoa, felix chilikastiketta ja 1 sipuli.

Kuori j silpu sipulit ja ruskista jauhelihan kanssa.

Lisää ruskistettuun jauhelihaan bertolli kastike ja felix chili kastiketta oman maun mukaan, mausta oman maun mukaan.

Poista parikoista siemenkodat ja leikkaa puoliksi.

Täytä paprikan puolikkaat jauheliha täytteellä ja ripottele päälle juustoraastetta.

Laita uuniin n.30min 200asteeseen.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 219 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2286g3794kcal434.3g0g228.6g0g
Paprika, punainen4000g1028kcal36g184g16g80g
Felix chilikastike286g429kcal8.6g37.1g28.6g0g
Bertolli tomaatti & basilika pastakastike (Bertolli), annos 125g2286g1486kcal34.3g114.3g102.9g22.9g
Oltermanni 17%571g1543kcal171.4g0g97.1g0g
Sipuli (kuorittu)571g154kcal7.4g27.4g1.1g9.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g16868kcal1384g725.6g948.6g225.2g
Valittu annoskoko10000g8434kcal692g362.8g474.3g112.6g
Annoskoko puolitettuna5000g4217kcal346g181.4g237.2g56.3g
Arvot/100g100g84kcal6.9g3.6g4.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=219112