Jauheliha-risottovuoka

Paista kevyt jauheliha rypsiöljyllä pannussa kevätsipulin ja mausteiden kera.

Keitä risotto paketin ohjeiden mukaan.

Laita jauheliha ja risotto vuokaan, lisää murennettu feta ja ruokakerma.

Paista noin tunti 200 asteessa ja vielä päälle puolisen tuntia 125 asteessa (lisää jossain vaiheessa folio vuoan päälle, ettei pinta pala).

Aika hyvää...

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 292 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g1712g2910kcal342.3g0g171.2g0g
Mineraalisuola keskiarvo 7.7g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g21g0.6kcal0g0g0.2g0g
Jauhelihamauste, annos 15g43g1.3kcal0g0.4g0.4g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g257g69kcal3.3g12.3g0.5g4.4g
Ruokakerma 5 % rypsiöljystä (Valio), annos 250g2140g1712kcal32.1g143.4g107g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)43g111kcal5.6g5.1g7.7g0.2g
Parmesaani (Joku), annos 30g120g460kcal28.8g0g39.5g0g
Sofra greek style salad cheese (Saksal.), annos 100g565g1542kcal113g5.6g124.3g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 856g300kcal39.5g16.7g2.6g21.4g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)385g2773kcal0g0g308.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 2568g0kcal0g0g0g0g
Risottoriisi(vaalea) (Uncle bens), annos 100g1284g4391kcal88.6g1001.4g5.1g16.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g28540kcal1306.4g2369.8g1533.2g85.4g
Valittu annoskoko10000g14270kcal653.2g1184.9g766.6g42.7g
Annoskoko puolitettuna5000g7135kcal326.6g592.5g383.3g21.4g
Arvot/100g100g143kcal6.5g11.8g7.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=370924