Kesäkurpisakakku

Raasta kesäkurpisa.

Vatkaa kanamunat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää kesäkurpitsa raasteeseen öljy ja sekoita joukkoon.

Sekoita vehnäjauhot, leivinjauhe, sooda, pähkinärouhe, kaneli, vaniljasokeri ja rusinat keskenään.

Lisää lopuksi taikinaan.

Kaada taikina isoon kuivakakkuvuokaan.

Tai kahteen pitkänomaiseen vuokaan.

Paista 175 asteessa reilu tunti.

Pienennä kypsymisen loppuvaiheessa lämpöä 160 asteeseen jos kakkujen pinta uhkaa tummua liikaa.

Kakku sopii myös pakastettavaksi.

Säilyy myös ilman pakastusta pitkää ellei tule syödyksi :)

Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna 50g(kpl)135g170kcal14.8g0.4g12.1g0g
Sokeri 229g929kcal0g228.5g0g0g
Rypsiöljy 162g1428kcal0g0g161.5g0g
Kesäkurpitsa zucchini 359g65kcal2g9g1.4g2.5g
Vehnäjauho puolikarkea 323g1108kcal32.9g226.1g3.9g11.3g
Leivinjauhe 9g16kcal0.5g3.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g1.8g6.5kcal0.1g1.4g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g7.2g29kcal0g7.1g0g0g
Rusina 108g315kcal3g64.7g0.5g10.4g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g72g431kcal17.2g4.7g38.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2808g8991kcal141g1090.6g436.6g48.4g
Valittu annoskoko1404g4496kcal70.5g545.3g218.3g24.2g
Annoskoko puolitettuna702g2248kcal35.3g272.7g109.2g12.1g
Arvot/100g100g320kcal5g38.8g15.5g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310097