Pulla taikina

Kuumenna neste reilusti käden lämpöiseksi ( n.+42 C). Lisää muna, suola, sokeri, kardemumma ja osa jauhoista joiden sekaan kuivahiiva on sekoitettu.

Lisää loput jauhoista sekä sulatettu ja jäähdytetty margariini.

Anna taikinan kohota n. 30 nim. Leivo pikkupulliksi, kohota ja paista uunissa n.225 C 8-10 min. Paistetuna pullan paino on n. 30-35 g.

Reseptistä tulee n. 95 annosta ja yksi annos painaa n. 39 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 374g127kcal11.5g18.3g0.4g0g
Ruokasuola jodioitu 4.9g0.1kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Sokeri 64g258kcal0g63.6g0g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g2.8g8.7kcal0.3g1.7g0.2g0.8g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g17g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 749g2570kcal76.3g524.2g9g26.2g
Margariini 80 % laktoositon 131g917kcal0.9g0g103.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2808g7937kcal193.4g1216g238.4g54g
Valittu annoskoko1404g3968kcal96.7g608g119.2g27g
Annoskoko puolitettuna702g1984kcal48.4g304g59.6g13.5g
Arvot/100g100g283kcal6.9g43.3g8.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=78250