Jauhelihacannellonit

1. Hienonna sipuli ja valkosipuli.

Raasta porkkanat.

Kuullota sipulit.

Lisää jauheliha ja ruskista.

Lisää porkkanaraaste, tuorejuusto ja mausteet- sekoita tasaiseksi.

Anna jäähtyä hetki ja lisää puolet juustoraasteesta.

2. Voitele uunivuoka öljyllä.

Täytä cannelloniputket jauhelihatäytteellä ja asettele ne suorakaiteen muotoiseen uunivuokaan.

3. sekoita paseerattu tomaatti ja ruokakerma keskenään ja mausta timjamilla, suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kastike cannellonien päälle ja väleihin.

Ripottele pinnalle loput juustoraasteesta.

4. Kypsennä 200 asteessa uunin alaltasolla noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 402 grammaa

Lumia06
AineksetMääräEnergiaPHRK
Cannelloni rulla (Myllyn paras), annos 10g175g612kcal22.7g122.4g2.6g5.2g
Sipuli 84g25kcal1g4g0.2g1.4g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g140g39kcal0.8g8.3g0.3g3.5g
Paistijauheliha, Rasvaa 7% vähärasvainen280g389kcal53.2g0g19.6g0g
Tuorejuusto kevyt, italian yrtit (Pirkka), annos 20g126g227kcal6.7g8.1g18.9g4.2g
Timjami 0.3g1kcal0g0.1g0g0.1g
Suola, annos 3g2.1g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.7g2kcal0.1g0.3g0g0.2g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g105g378kcal29.4g2.1g28.3g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g350g88kcal4.5g14.7g0.7g0g
Ruokakerma, laktoositon 15 %, Valio (2 dl)140g224kcal3.8g3.8g21g0g
Suola, annos 3g1g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2814g3977kcal245g328.8g183.2g29.4g
Valittu annoskoko1407g1989kcal122.5g164.4g91.6g14.7g
Annoskoko puolitettuna703g994kcal61.3g82.2g45.8g7.4g
Arvot/100g100g141kcal8.7g11.7g6.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=348027