Lihasienikastike

Ruskista sienet, sipulit ja lihat pannussa pienessä määrässä rasvaa.

Ei karelle vaan niin, että esim.

sienten rakenne kiinteytyy ja lihat kunnolla saavat väriä)
Lisää vesi, ruokakerma ja suuruste.

Suuruste kannattaa sekoittaa pieneen määrään vettä ennen kuin sekoittaa kastikkeeeseen.

Keitä kunnes lihat pehmenevät!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Siljanlilja
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g50g190kcal0.5g46g0.3g0g
Lihaliemi fondcups (Maggi), annos 12g30g4.8kcal0.1g0.8g0.1g0g
Porsaan kevyt suikale marinoitu (Atria), annos 400g250g250kcal35g4.3g10.8g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos7.3g52kcal0g0g5.8g0g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.3g0.1g1.2g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)500g425kcal5g17.5g35g0g
Sieni tatti, hapero 500g138kcal9.2g14.5g2.5g9.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2815g2159kcal101.4g172.8g109.2g21.4g
Valittu annoskoko1408g1080kcal50.7g86.4g54.6g10.7g
Annoskoko puolitettuna704g540kcal25.4g43.2g27.3g5.4g
Arvot/100g100g77kcal3.6g6.1g3.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=268234