Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 344g62kcal1.9g8.6g1.4g2.4g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g469g798kcal93.8g0g46.9g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 188g331kcal3.5g5.8g31.9g0g
Emmental juustoraaste valio94g366kcal27.2g0g28.2g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)313g125kcal3.4g22.5g1.6g4.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2815g3363kcal259.6g73.8g220g13.6g
Valittu annoskoko1408g1681kcal129.8g36.9g110g6.8g
Annoskoko puolitettuna704g841kcal64.9g18.5g55g3.4g
Arvot/100g100g120kcal9.2g2.6g7.8g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=420768