Kalapihvit

Kalat jauhetaan sipulin kanssa.

Korppujauhot turvotetaan kerman kanssa, lisätään kananmunat ja kala/sipuli seos, mausteita oman tunnon mukaan, viimeisenä öljy.

Pannulle voita ja eikun paistamaan.

Yksi annos = paistettuna n. 80 g
( suola, kalamauste, tilli, sitruuna...)

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 88 grammaa

Hehtaari
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kala keskiarvo, silakka/muikku/ahven/hauki 649g760kcal112.2g0g34.4g0g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Korppujauho 50g183kcal5.2g37.4g0.5g2.6g
Kananmuna 50g(kpl)160g201kcal17.6g0.5g14.4g0g
Kerma, vispikerma, rasvaa 38 % ,vähälaktoosinen, iskukuumennettu 300g1064kcal5.6g7.9g113.8g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g100g899kcal0g0g99.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2816g6303kcal285g106g526.6g10.2g
Valittu annoskoko1408g3152kcal142.5g53g263.3g5.1g
Annoskoko puolitettuna704g1576kcal71.3g26.5g131.7g2.6g
Arvot/100g100g224kcal10.1g3.8g18.7g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=101095