Porkkanakakku

Kuori ja raasta porkkanat (n. 2 isoa porkkanaa).

Lisää porkkanaraasteen joukkoon 2 dl fariinisokeria, 3 dl vehnäjauhoa, 2 tl leivinjauhetta, 1 tl vaniljasokeria, 1 tl kanelia, 2 munaa ja 3/4 dl rypsiöljyä.

Sekoita tasaiseksi taikinaksi.

Kaada voideltuun ja korppujauhotettuun vuokaan ja paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa noin 30 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 44 grammaa

Piude76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g426g119kcal2.6g25.4g0.9g10.7g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g149g582kcal0.3g144.7g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 416g1426kcal42.4g291g5g14.5g
Leivinjauhe 21g37kcal1.1g8.1g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g8.5g34kcal0g8.4g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g8.5g31kcal0.3g6.8g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 235g335kcal29.3g0.7g24g0g
Rypsiöljy 144g1273kcal0g0g143.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2816g7674kcal152g970.2g348.2g50.6g
Valittu annoskoko1408g3837kcal76g485.1g174.1g25.3g
Annoskoko puolitettuna704g1919kcal38g242.6g87.1g12.7g
Arvot/100g100g273kcal5.4g34.5g12.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=105257