Vaniljapannukakut

Vaahdota valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Sulata voi kattilassa ja lisää joukkoon muut aineet koko ajan sekoittaen.

Älä anna kiehua.

Lisää voi/jauhoseos valkuaisten joukkoon varovasti sekoittaen.

Paista pannulla pannukakkuja molemmin puolin.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 22 grammaa

Peepo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ricotta, Castelli525g893kcal68.3g13.1g63g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g294g124kcal28.8g1.2g0.3g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g84g54kcal2.9g0.2g21g0g
Voi, 1 tl, 5 g105g767kcal1.1g1.1g84.1g0g
Hera+, vaniljanmakuinen (Leader), annos 34g210g874kcal172.3g14.7g12.6g2.1g
Sitruunanamehu, puristettu, tuore42g11kcal0g3.8g0g0g
Suola, annos 3g11g0kcal0g0g0g0g
Ruokasooda 11g0kcal0g0g0g0g
Provena kaurajauho (1dl=45g)126g441kcal17.7g70.6g8.4g13.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2816g6327kcal582.2g209.4g378.8g32g
Valittu annoskoko1408g3164kcal291.1g104.7g189.4g16g
Annoskoko puolitettuna704g1582kcal145.6g52.4g94.7g8g
Arvot/100g100g225kcal20.7g7.4g13.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384915