Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore801g224kcal4.8g44.8g1.6g20g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g107g299kcal20.3g0g23.5g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g200g78kcal6.6g6.2g3g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%200g320kcal5.4g5.4g30g0g
Kananmuna kuorineen punnittu93g118kcal10.3g0.3g8.4g0g
Suola, annos 3g6.7g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2816g2078kcal94.8g113.4g133g40g
Valittu annoskoko1408g1039kcal47.4g56.7g66.5g20g
Annoskoko puolitettuna704g520kcal23.7g28.4g33.3g10g
Arvot/100g100g74kcal3.4g4g4.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727