Kasvismunaksa uunissa

Paloittele poarsakaalin varret ja irroita kukinnot.

Leikka paprika pieniksi suikaleiksi.

Hienonna kuorittu sipuli ja valkosipulin kynnet.

Kuutio tomaatit.

Hienonna persilja ja basilika.

Raasta permesaani.

Keitä parsakaalin varsipaloja ja kukintoja vähässä vedessä noin 5 min. Kaada vesi pois.

Jos käytät pakaste parsakaalia, sitä ei tarvitse keittää.

Kiehauta sipulit paistokasarissa tilkassa öljyä.

Lisää joukkoon paprikanpalat sekä tomaattikuutiot.

Mausta kasvisseos yrttiseoksella, suolalla ja pippurilla.

Hauduta ilman kantta noin 10 min. Anna jäähtyä.

Vatkaa munion joukkoon sinappi, parmesaaniraaste ja mausteyrtit.

Yhdistä muna ja kasvisseos.

Lisää joukkoon parsakaalit.

Kaada munakasvisseos laakeaan, voideltuun tasapohjaiseen vuokaan.

Kypsennä 175 asteessa uunin keskitasolla noin 30 min. Ripottele pinnalle hienonnettua persiljaa ja basilikaa.

Tarjoa raikkaan salaatin kanssa .

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Tipi66
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 405g142kcal18.7g7.9g1.2g10.1g
Paprika punainen 153g45kcal1.4g6.9g0.6g2.9g
Sipuli 90g27kcal1.1g4.3g0.2g1.5g
Valkosipuli 18g20kcal1.4g2.9g0.1g0.4g
Tomaatti 360g82kcal2g12.4g1.1g5g
Persilja 36g10kcal0.5g0.4g0.1g2.9g
Basilika, tuore36g14kcal1.1g1.8g0.3g1.4g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g45g175kcal14.9g0g12.8g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl9g79kcal0g0g9g0g
Suola, annos 3g1.8g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.9g2.5kcal0.1g0.3g0g0.2g
Kananmuna 50g(kpl)225g284kcal24.7g0.7g20.2g0g
Sinappi, Dijon, 1 tl29g41kcal1.4g2.6g2.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2817g1840kcal134.6g80.4g96.6g48.8g
Valittu annoskoko1409g920kcal67.3g40.2g48.3g24.4g
Annoskoko puolitettuna704g460kcal33.7g20.1g24.2g12.2g
Arvot/100g100g65kcal4.8g2.9g3.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=137152