Pirjon gazpacho

Kuori ja paloittele kasvikset korkeareunaiseen astiaan tai kannuun, soseuta karkeaksi soseeksi sauvasekoittimella.

Lisää paseerattua tomaattia ja vettä siten, että soseuttaminen helpottuu.

Lopuksi mausta oliiviöljyllä, balsamiviinietikalla, suolalla ja puristetuilla valkosipulin kynsilllä.

Jäähdytä jääkaapissa.

Tarjoa sellaisenaan tai paahdettujen leipäkuutioiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Katpir
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurkku, tuore338g34kcal2g5.7g0.3g2.4g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g281g70kcal3.7g11.8g0.6g0g
Hunajameloni kuorittu 169g62kcal1.1g13.2g0.2g1.4g
Cantaloupe meloni169g34kcal1g6.9g0.2g1.5g
Purjosipuli 56g13kcal1g1.4g0.1g1.2g
Viinietikka balsami25g8.9kcal0g0.3g0g0g
Neitsytoliiviöljy, Pirkka ekstra, 1 rkl23g198kcal0g0g22.5g0g
Paprika punainen 34g10kcal0.3g1.5g0.1g0.6g
Paprika keltainen 28g8.5kcal0.3g1.4g0.1g0.6g
Valkosipuli 4.5g4.9kcal0.4g0.7g0g0.1g
Vesi281g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2817g886kcal19.6g85.8g48.2g15.6g
Valittu annoskoko1409g443kcal9.8g42.9g24.1g7.8g
Annoskoko puolitettuna704g222kcal4.9g21.5g12.1g3.9g
Arvot/100g100g32kcal0.7g3g1.7g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276552