J14 tuorehernesosekeitto

Kuori peruna ja pieni todella pieniksi.

Laita vesi kattilaan ja kasviskuutio.

Lisää peruna palat ja keittele.

Lisää pakasteherneet ja keitä lissää.

kaada vesi kattilasta kannuun talteen ja soseuta perunat ja herneet.

lisää kerma ja keitinvettä niin , että siitä tulee itselle sopivan notkeaa keittoa.

Mausta suolalla ja limemehulla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 313 grammaa

Olliorava
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g338g203kcal5.1g43.9g0.3g3g
Herne, pakaste (rainbow)488g415kcal29.3g73.2g0g15.1g
Vesi, vesijohtovesi 376g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio (festivo) (Lidl), annos 10g7.5g15kcal0.4g1.9g0.8g0g
Ruokakerma, kolme sipulia (Valio), annos 250g188g207kcal5.6g6g18.8g0g
Limemehu, itse puristettu (-), annos 15g11g2.8kcal0g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2817g1684kcal80.8g251.8g39.8g36.2g
Valittu annoskoko1409g842kcal40.4g125.9g19.9g18.1g
Annoskoko puolitettuna704g421kcal20.2g63g10g9.1g
Arvot/100g100g60kcal2.9g8.9g1.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445637