Kylmä katkarapukastile

Sulata pussillinen pakastettuja katkarapuja, silppua ravut tai laita kokonaisina kippoon.

Lisää silputtu sipuli (puna/tai salotti), kermaviili ja tilli, sekä ripaus suolaa ja sitruunapippuria.

Pidä hetki jääkaapissa ennen tarjoilua.

Sopii kalalle, kuin uuniperunalle.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 47 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 20g17kcal0.6g0.9g1.2g0g
Katkarapu, rainbow90g90kcal20.7g0g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Tilli, tuore 5g1.5kcal0.2g0g0g0.1g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g233kcal43.6g4.6g4.2g1g
Valittu annoskoko141g117kcal21.8g2.3g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna71g58kcal10.9g1.2g1.1g0.3g
Arvot/100g100g83kcal15.5g1.6g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=173889