Broileri-nuudeliwokki

Aloita suikaloimalla kasvikset ja kanafileet.

Ruskista liha kahdessa erässä, yhdistä lihat ja mausta currytahnalla ja suolalla.

Kuullota kasvikset aloittamalla sipulilla ja porkkanoilla, lisää hetken päästä paprikat ja kesäkurpitsat.

Kuullota n. 5 min lisää paseerattu tomaatti, mausta kanafondilla.

Laita nuudelit n. 5 minuutiksi keitettyyn veteen johon sekoitettu tilkkakanafondia.

Valuta nuudelit hyvin, voit paistaa niitä hetken pannulla tai lisätä suoraan kasvisten/kanan joukkoon.

Sekoita.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kananpojan rintafilee maustamaton (Hk), annos 196g39g43kcal9g0g0.7g0g
Kesäkurpitsa, tuore25g4.3kcal0.2g0.6g0.1g0.2g
Paprika punainen 15g4.5kcal0.1g0.7g0.1g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g15g4.1kcal0.1g0.9g0g0.4g
Sipuli (kuorittu)10g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g17g4.2kcal0.2g0.7g0g0g
Pirkka Aasia vehnänuudeli17g58kcal1.8g12.3g0.2g0g
Currytahna punainen (Pirkka)0.4g1.1kcal0g0g0.1g0g
Kanafondi, Touch of Taste 1 rkl0.8g0.6kcal0g0.1g0g0g
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g2.5g23kcal0g0g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g291kcal23g31.6g7.4g2.2g
Valittu annoskoko141g145kcal11.5g15.8g3.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna71g73kcal5.8g7.9g1.9g0.6g
Arvot/100g100g103kcal8.2g11.2g2.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=110832