Kaalisoppa hirvenlihasta

Pistä pieneksi suikaloitu kaali kiehumaan veteen.

Lisää pilkottu porkkana.

Ruskista lihat paistinpannulla oliiviöljyssä.

Mausta suolalla, pippureilla ja yrteillä.

Lisää jauhot ja jatka hetki ruskistamista.

Lisää pannulle pari desiä vettä ja anna kiehahtaa.

Sekoita kastike tasaiseksi ja lisää kattilaan.

Ruskista sipuli, herkkusienet, valkosupuli ja chili pannulla ja lisää kattilaan.

Annan kiehua hiljalleen pari tuntia.

Maista ja lisää mausteita tarvittaessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 564 grammaa

Jeranen

Enkeli82 sanoi...

Hyvää on, nam!

keskiviikko 23.12.2009 klo 14:08

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkokaali keräkaali 29g8.1kcal0.3g1.2g0.1g0.6g
Hirvenliha 23g26kcal4.9g0g0.7g0g
Sipuli 10g3.2kcal0.1g0.5g0g0.2g
Porkkana 9g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Herkkusieni 3.3g0.5kcal0.1g0g0g0.1g
Valkosipuli 0.8g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Chili paprika punainen0.6g0.3kcal0g0.1g0g0g
Vesi63g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.4g1.4kcal0g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana282g107kcal11.2g5.4g3.8g2.2g
Valittu annoskoko141g54kcal5.6g2.7g1.9g1.1g
Annoskoko puolitettuna70g27kcal2.8g1.4g1g0.6g
Arvot/100g100g38kcal4g1.9g1.3g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=151881